Over RenoBest

RENOBEST is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring van zowel Tommy als Stijn in de wereld van badkamers. De basis van RenoBest ligt in het ontwerp en de technische realisatie van een badkamer, èn dit vanuit de behoefte van de klant. Om de uitvoering van de dromen van onze klant waar te maken, rekenen we op de expertise van onze medewerkers. De kracht van RenoBest is net dat we alle vaklui zelf in huis hebben om een badkamerproject snel en perfect af te werken. Met een portfolio van honderden badkamers, mag je ons ondertussen “specialist in badkamerrenovatie” noemen.

 

Al snel kregen we de vraag om particuliere klanten te helpen met de organisatie en coördinatie van hun andere projecten. Het was ons ondertussen ook duidelijk geworden dat particulieren vaak het overzicht verloren doorheen het bos van aannemers, technieken, materialen, prijzen enz.  Dat is misschien ook niet meer dan logisch, want dit aanbod is immers enorm. We merkten vooral een behoefte aan een professionele klantgerichte begeleiding. Te vaak kwamen verhalen aan bod waar bouwheren zich in de steek gelaten voelden door hun aannemers.

  • “afgesproken termijnen en deadlines werden niet opgevolgd”
  • “ondermaats afgeleverde kwaliteit”
  • “geen gehoor naar behoeften”
  • “geen overleg over de werken”
  • “onverwachte financiële extra’s”
  • “te duur betaald”
  • en af en toe mensen die zelfs al een voorschot betaald hadden en daarna nooit meer iets hoorden.

Vanuit deze vraag naar renovatie-coördinatie is er een netwerk van gespecialiseerde aannemers, kwalitatieve leveranciers en inventieve architecten gegroeid rond RenoBest. Samen met onze eigen vaklui vormen zij een web van specialisten voor elk particulier project.

De passie van RenoBest ligt in het meedenken in uw project om de juiste keuze te maken in technieken, materialen en aannemers binnen jouw beschikbare budget. Met RenoBest heb jij een professioneel tussenpersoon die over jouw renovatieproject waakt. Doordat RenoBest de volledige voorbereiding en opvolging van jouw project overneemt, zullen onverwachte ongemakken vermeden worden.

Met RenoBest verbouw je zonder zorgen.