Onze aanpak

Onze aanpak staat helemaal in het teken van vertrouwen, vakmanschap en nauwgezetheid, van de eerste afspraak tot de oplevering.

1. Raming
L
1. Raming

Eerste bezoek van Stijn

Stijn bekijkt samen met u de technische mogelijkheden, luistert naar uw ideeën, en geeft inspiratie. Hij overloopt met u de aanpak van Renobest en bekijkt welke subsidies u kunt aanvragen. Kort na dit gesprek volgt een realistische richtprijs.

2. Ontwerp en materiaalkeuze
L
2. Ontwerp en materiaalkeuze

Tweede bezoek van Robbie

Robbie is onze designer – en wat voor één. Samen met u legt hij vast welk sanitair u kiest, en welke tegels, verlichting, stopcontacten en verfkleur. Hij giet alles in een 3D-model, zodat u zich uw badkamer perfect kunt voorstellen
3. Planning
L
3. Planning

Plannen!

Direct nadat u de offerte heeft goedgekeurd, bestellen we alle materialen en nemen we uw project op in onze planning en bestellen we alle onderdelen. We communiceren helder over onze timings.

4. Voorbereiding
L
4. Voorbereiding

Voorbereiding is alles

Kort voor de start van de werken komt zaakvoerder Tommy met zijn team nog even ter plekke kijken. We dubbelchecken alles – een voorbereid team is er twee waard.

5. Start werken
L
5. Start werken

Start van de werken

Ons team gaat aan de slag. We werken proper en efficiënt. Doorgaans werken we een project af binnen 8 en 14 dagen. Zien we nog details – een deurpost die bijgeverfd mag worden, bijvoorbeeld? We werken alles tot in de puntjes af.

6. Genieten
L
6. Genieten

Ons werk is gedaan, u kan genieten

Het resultaat: een Renobest-badkamer die wij met trots achterlaten, en waar u jaren van kunt genieten.