Renobest

Specialist Badkamerrenovatie

Meer Info Contact

Onze projecten

Meer Info Contact

RENOVATIE-COÖRDINATIE


RENOBEST 

helpt u bij elk onderdeel van uw verbouwing. U kan op onze professionele steun rekenen bij het ontwerp van uw verbouwing tot en met de laatste afwerking.

Voor RENOBEST 

is elke opdracht een nieuwe uitdaging.  De omvang van elke opdracht is immers telkens anders. Dit kan gaan van schilderwerken, isolatiewerken, dakwerken, het plaatsen van zonnepanelen, … tot de renovatie van een badkamer, keuken, woonkamer, zolder … tot zelfs het slopen en herbouwen van een bestaande woning. Ook buiten de bestaande woning kunnen wij een partner zijn voor uw projecten zoals tuinhuizen, zwembaden, omheining enz.

Bij elk project starten we op dezelfde manier, door een open gesprek aan te gaan met u om uw behoeften en wensen te ontdekken. Vanaf dan is elk project uniek!!


 

Totale verbouwing

lees meer

Deelrenovatie

lees meer

Plaatsen bijbouw

lees meer

Renobest

"Stijn doet veel moeite om alles tot een goed einde te brengen. We hadden enkele opmerkingen tijdens de werken maar alle euvels werden opgelost. Niet elk bedrijf doet zoveel moeite voor zijn klanten. Er werd ook goed rekening gehouden met het afgesproken budget."

J. P., Widooie (Limburg)

Over Renobest